Massage i form av yogamassage i Uppsala

Massage i form av yogamassage i Uppsala

Hej alla fina följare!

Här i Uppsala är det lite mulet idag men inom mig är det som att själen har sitt eget solsken. Igår var jag och fick massage, men inte bara en vanlig massage utan yogamassage. Det var första gången jag testade det så det var en helt ny och spännande behandlingsform och upplevelse.

Det var en kollega till mig som testat det och tipsade mig om att också prova. Det här är som en kombination av massage och yoga där man får hjälp att stretcha och andas rätt och även få massage med eteriska oljor. Behandlingen är framtagen för att vara en holistisk behandling, alltså att den ska vara välgörande för hela kroppen både inifrån och ut och det känns verkligen som att den var det. Det känns som att jag fick hjälp att lösa upp spänningar och blockeringar och samtidigt också få ner andningen långt ner och djupt i kroppen.

På grund av stress av olika anledningar så har andningen påverkats så att jag har haft andningen ganska långt upp i kroppen och när man inte får ner den så påverkas cirkulation och syresättning väldigt negativt. Dessutom samlar vi på oss en massa onödiga spänningar och blockeringar som i sin tur gör att vi har ännu svårare att få ner andningen. Allting blir en ond cirkel. Men med yogamassage så får man hjälp att bryta den onda cirkeln och ge kroppen en allt igenom välgörande behandling.

Jag har tidigare testat vanlig massage men jag kan möjligtvis ha hittat en ny favorit och därför kände jag att jag ville berätta om det ifall ni också är nyfikna att testa. Om ni bor i närheten av Uppsala så boka gärna tid hos Yogeva Yogamassage, det var dit jag gick och jag är supernöjd. En nöjdhet och lättnad som känns behagligt i både tanke, kropp och själ. Kram på er!


Kommentarer är stängda.