Flexibla öppettider hos denna fotvård i Tanum med omnejd

Flexibla öppettider hos denna fotvård i Tanum med omnejd

Jag tar hand om mina fötter och det har jag igen vad jag än företar mig. Jag hade tidigare problem med fötterna och så bestämde jag mig för att anlita professionell hjälp, och då blev det så att jag fick hjälp av ett företag som heter Annikas Fothälsa. Jag bor och arbetar i Tanum och behövde någon som utför fotvård i Tanum med omnejd, och så berättade en av mina bästa vänner att det finns ett rätt nystartat företag som erbjuder fotvård åt dem som bor i Tanum med omnejd. Min vän hade varit där och var tacksam över att hon blivit kvitt mångåriga problem på endast tre behandlingar, och på grund av att detta lät bra bokade jag en tid, och på den vägen är det. Nu gör det inte ont i fötterna när jag arbetar i en skolmatsal där det är hårda golv att gå på. På fritiden tycker jag om att ge mig ut på långpromenader med hunden, även det var stört omöjligt innan men nu går jag och hunden ut och går minst 10 kilometer om dagen. Jag har gått på några behandlingar och nu är problemen borta helt, men jag fortsätter med fotvården för om jag inte gör det finns risken att besvären återkommer. Annikas Fothälsa finns till för alla i Tanum med omnejd som behöver fotvård, och det som är särskilt bra med det här företaget är de flexibla öppettiderna. Det är inga bestämda tider som det är öppet utan du får en tid som passar dig. Det bästa sättet att komma i kontakt med Annikas Fothälsa är att ringa dit eller så kan du skicka ett meddelande på Facebook eller Instagram. 


Kommentarer är stängda.